Publicat el 14/01/2020

Comença el compte enrere per a les festes i els centres de bellesa ofereixen els seus tractaments estrella, però no tot s’hi val. Si volem estar espectaculars en aquestes dates hem de posar-nos en les millors mans i recórrer als tractaments d’estètica menys invasius que treguin partit a tota la nostra bellesa innata. Les opcions són moltes, i cada persona ha de rebre un assessorament previ per saber quin és el més indicat per a la seva pell, edat i els resultats que busca.

Els tractaments facials són l’estrella aquests dies i es demana que siguin ràpids, amb un efecte flaix, per arribar als sopars i dinars amb un rostre més jove, descansat i radiant.

En l’actualitat hi ha tractaments mínimament invasius que permeten lluir una pell més lluminosa, ferma i juvenil. Després d’una higiene facial completa, la pell estarà lliure de toxines, més llisa, elàstica i hidratada, i preparada per aprofitar al màxim les propietats dels cosmètics.

També hi ha bones opcions per als braços i les cames, mètodes que combaten l’aspecte envellit i la flacciditat. El metge especialista serà l’encarregat d’analitzar cada cas i personalitzar el tractament que millor s’adapti a l’edat i tipus de pell del pacient.

Les extensions de pestanyes són un altre dels requeriments per a les festes. Si mai t’has posat extensions de pestanyes no oblidis posar-te en mans dels millors professionals, ja que has de tenir cura de la salut dels teus ulls. Tria centres que realitzin prova d’al·lèrgia almenys 24 hores abans de col·locar-te-les.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari