Tònics facials | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/02/2020

Els tònics són locions ideals per refrescar la pell, ajudar a tancar-ne els porus, reduir-ne les irritacions i unificar-ne el to.

També millora la textura de la pell, augmenta la irrigació sanguínia provocant la revitalització dels teixits, aporta lluminositat i refresca el rostre. I no només tanca els porus i acaba d’eliminar qualsevol resta de brutícia o impuresa que la llet netejadora no ha aconseguit retirar, sinó que deixa la pell en unes condicions perfectes per rebre la crema hidratant, el sèrum o la crema nutritiva.

Abans d’aplicar el tònic facial, és essencial que la pell estigui ben neta i lliure de residus. Per aquest motiu, el primer pas és utilitzar una llet desmaquillant o una crema netejadora que ens ajudi a retirar el maquillatge i tota la brutícia acumulada. Un cop que estigui ben neta, és el moment d’aplicar el tònic facial.

La millor manera de fer-ho és utilitzant un disc de cotó; només caldrà d’humitejar-lo i passar-lo suaument pel rostre amb petits tocs. Amb això, la pell s’acabarà de netejar completament, estarà més fresca i suau, i preparada per a tractaments posteriors.

Si l’utilitzem diàriament, matí i nit, qualsevol tractament ens donarà uns resultats més òptims. Recorda que hi ha diferents tipus de locions tonificants i que, com passa amb la crema, s’ha d’escollir el producte que s’adapti a les necessitats de cada pell. Si la tens molt sensible i delicada, procura descartar les locions que continguin alcohol.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari