Publicat el 26/03/2020

Tendències primavera-estiu 2020 en decoració de la llar

La casa Pantone cada any marca el color de tendència en el món del disseny. Com ja sabem, el color oficial d’aquest any 2020 és el «Classic Blue», un blau marí viu i brillant que no deixa ningú indiferent. És intemporal, elegant i sofisticat, cosa que ens va de meravella per poder fer canvis a casa i que siguin duradors. Aquell racó avorrit de casa al qual mai ningú li presta atenció ja no serà el mateix quan li afegeixis un parell de butaques d’aquest color blau marí preciós: seran les noves protagonistes de la casa, on tothom voldrà passar l’estona. Us hi atreviu? Si és així, us proposem un altre repte: podem destacar una paret de la casa pintant-la d’aquest blau clàssic, enfocant les mirades d’una estança o donant profunditat a una sala, i culminar-ho afegint uns coixins del mateix to que ens harmonitzin tot l’espai. Si volem ser més subtils sense deixar d’estar a l’última moda, podem jugar amb els complements i accessoris de la llar: roba de llit, estovalles, cortines… Tot això no vol dir que cal que ens tornem bojos amb el color blau i convertim casa nostra en un quadre d’Yves Klein; combinarem aquesta explosió de color amb tons taronges, ocres i daurats, brillants i plens de vitalitat.

Pel que fa a materials i textures, aquesta primavera sens dubte tindrem metalls daurats, vidre, marbre blanc, i fusta! Els mobles d’aquesta temporada seran peces úniques que faran del nostre menjador una galeria d’art. Els aparadors d’estil apotecari són l’última tendència en el món de l’interiorisme: mobles envidrats amb portes, calaixos i estants que resulten molt bonics quan la llum es filtra a través dels prestatges; també és una forma fantàstica d’exhibir objectes sense que agafin pols.

I per últim, però no menys important, mira cap amunt perquè les làmpades tornen a acaparar totes les mirades. Penjades al sostre, amb aplics de paret, de sobretaula, de peu… Les trobaràs de totes formes i materials, amb corbes sinuoses per aportar dinamisme i caràcter als nostres interiors, de metall, de vidre amb filaments vistos, de vímet…

Estàs preparat per al teu canvi de primavera?

 

LIGHTHOUSE. Interiorisme i decoració.
Vilassar de Mar
www.lighthousedeco.com

Deixa un comentari