Publicat el 10/03/2020

Una de les novetats en bellesa per a aquest any i que està cada cop més de moda és l’ús de diferents estris de bellesa per fer l’anomenada gimnàstica facial —face fitness— o ioga facial.

Els face rollers o corrons facials poden ser de quars o jade, o simplement tenir un acabat metàl·lic estàtic que fa massatge sense rodolar per la «zona T»
conformada per front, nas i barbeta. El massatge en si estimula el reg sanguini per fer aparèixer una pell lluminosa i reduir la inflor.

Les copes són menys conegudes que els corrons facials, però es fan servir per realitzar massatges drenants pel cos. Solen ser de silicona i de mida reduïda i en versió facial també tenen sortida. La seva utilització també reactiva el reg sanguini, reduint així la inflor del teixit.

Els estris són un bon complement d’una rutina facial i d’higiene corporal. Si a més volem reduir inflor i arrugues, què millor que reduir l’estrès! És per aquest motiu que recomano anar al gimnàs, practicar aquella activitat física que ens agrada i que no ens fa patir! I complementeu una sessió de gimnàs amb una bona dutxa, seguida de l’aplicació de cremes facials i corporals, i un automassatge relaxant. Si és factible, nodrir el cos per dins ens ajuda a sentir-nos bé i per tant a veure’ns bé. Per això podem beure una reconfortant tisana o herbes refrescants segons l’època, o una beguda natural per recuperar el to muscular. Si voleu un complement especial, penseu en les màscares per al contorn d’ulls: deixeu-les actuar una bona estona, tot estirant-vos sense fer res, i gaudiu d’un petit moment de relax.

 

MleBé

Deixa un comentari