Publicat el 02/03/2022

Hi ha diverses tendències d’interiorisme que van arribar amb la Covid i que s’han quedat amb nosaltres.

 

Les cases ara estan adaptades al teletreball, tenen més plantes, s’ha apostat per una llar intel·ligent, s’aprofiten millor els espais, hi ha més higiene i es busquen racons per relaxar-se.

 

Aquestes tendències van arribar per quedar-se, ja que van demostrar ser més còmodes i eficaces que les anteriors. Vols conèixer-les?

 • Tendència Niksen
  Les tendències de decoració dels països del nord s’imposen, pel fet que reflecteixen el minimalisme i l’espai. La tendència Niksen ve d’Holanda, sent una tendència relacionada amb el benestar i el mindfulness. Crea petits racons de relaxament a casa per recarregar les piles.
 • Les tendències del teletreball
  Va arribar com una condició per a la pandèmia, però s’ha quedat a causa dels seus grans avantatges. S’ha hagut de crear un despatx amb un mobiliari còmode, una correcta il·luminació i una capacitat de magatzematge eficient.
 • Espais saludables
  La veritat és que una casa neta és més còmoda, així que s’han inclòs sistemes de filtració d’aire, control de qualitat de l’aire exterior, materials resistents a gèrmens, electrodomèstics amb tecnologia d’autoneteja i teixits que repel·leixen la brutícia.
 • La llar intel·ligent
  Encara que ja existien, s’han popularitzat més que mai, utilitzant eines com Alexa o Siri, que permeten controlar la casa mitjançant la veu, utilitzant electrodomèstics compatibles amb la domòtica.
 • L’aprofitament més gran dels espais
  La nostra casa té espais que hem oblidat, com per exemple el rebost. Ara ha agafat una nova utilitat per necessitat d’emmagatzematge.
 • Més plantes i jardins
  Molts han començat a valorar les zones verdes al jardí, el pati o la terrassa. Les plantes ajuden a reduir l’estrès, a més de millorar la qualitat de l’aire. Col·locar més plantes i crear el teu propi jardí és una gran idea.

 

amic logo

vivirhogar.republica.com

Deixa un comentari