Publicat el 23/07/2018

Quines són les tendències en qüestió de maquillatge? Els colors freds com els blaus i els verds, els taronges, grocs… per als ulls. Colors poc habituals a l’hivern però que a l’estiu s’escauen, pel tipus de roba que portem, pel bronzejat i la llum!

DESTAQUEU ELS ULLS AMB BLAUS I VERDS: podem fer servir una ombra d’ulls o bé un llapis. Caldria aplicar l’ombra per tota la parpella, evitant que passi de l’arc o l’os de l’ull cap a la cella. També podem aplicar-la fent una forma rectangular per tota la parpella. Si no us convenç el fet de portar-ho tot aquest color, opteu per un llapis d’ulls i feu-vos una línia tant a dalt com a baix de les pestanyes i difumineu-la escampant-la cap a dalt. A les pestanyes inferiors difumineu-la fent-hi petits cercles.

Consells: Mineral Eye Shadow de Lily Lolo, cosmètica orgànica.
Colors: Pixie Sparkle, o bé Deep Purple si no us agraden els blaus ni els verds.
Crayon yeux Bio 02 Bleu de Boho Cosmetics, Crayon yeux Bio 05 Turquoise.

AL NATURAL: NOMÉS UN TOC DE SOL ALS PÒMULS. Un cop aplicada la protecció solar, que pot ser amb un toc de color, opteu per unes ombres nude i una capa de rímel de pestanyes marró. Apliqueu un pintallavis rosat i en acabar passeu-vos pels pòmuls un toc de pólvores fosques; sempre un to mig no gaire fosc en cas que no estigueu gaire bronzejats, per tal d’evitar un contrast poc natural. Apliqueu-lo dibuixant un 3 des del front i passant pel pòmul fins a la mandíbula.

Consell: Ilia Cosmetics ens ofereix una paleta que conté dos tons d’acabat perlat que ajuden a crear llum, i dos tons en crema que podem aplicar amb els dits per crear-nos un efecte assolellat. Ilia Summer Essential Face Palette.

AMB LIP GLOSS: si voleu tot just destacar els llavis per deixar la resta de rostre sense maquillar, protegiu-lo i embelliu-lo. Un perfilador faria de reforç per destacar aquesta zona, sempre en un to semblant al gloss o al pintallavis. En teniu diverses opcions, ja siguin pintallavis, llapis, gloss…

Consell: Avril Organic ens proposa el lipstick pencil Bois de rose i el Corail, dos tons molt recomanats. El llapis ja us permet definir i omplir el llavi. I quant a pintallavis, el lipstick Framboise 601, el nude 595 i el Bois de rose 634. La marca Lily Lolo ens ensenya els seus ‘Natural Lipgloss’ en els tons Cocktail, Bitten Pink i Espresso Martini.

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari