Publicat el 25/10/2017

Una bona manera de donar color, alegria i vida en decorar parets i mobles és l’ús de la tècnica de la labor de retalls o patchwork. Amb només una mica d’enginy, gust i traça podràs renovar la teva llar. El patchwork es pot emprar tant en parets com en mobles i tèxtils.

Utilitzant trossos de paper pintat de diferents mides, textures, estampats i colors, s’entapissa de forma regular o irregular, segons es prefereixi, tota la superfície de la paret escollida; i si hi afegim una mica de creativitat, el resultat pot ser molt atractiu i confortable.

Tècnica en parets:
Només es necessiten trossos de paper d’empaperar que poden ser de la mateixa mida o diferent. El secret és utilitzar una combinació adequada i jugar amb els colors i els estampats.

També en els mobles:
Una bona opció per aplicar el patchwork als mobles és fer-ho en els entapissats de cadires i butaques. L’ideal és ubicar aquests mobles en ambients pintats i decorats en colors clars, per tal que el colorit del moble sigui l’únic centre d’atenció.
Les catifes d’aquest estil també tenen molt d’èxit, i es confeccionen utilitzant diferents materials, textures i colors.

 

Font: casaycolor.com/patchwork
Redacció La Clau

Deixa un comentari