Publicat el 02/07/2017

Amb l’entrada de la calor, moltes persones que estan pensant a fer-se un tatuatge no tenen clar si fer-se’l ja, per poder lluir-lo a l’estiu, o esperar-se a la tardor. En aquest article explicarem què has de tenir en compte si et fas un tatuatge a l’estiu.

Primer de tot, és important saber quin es el procés de curació d’un tatuatge per conèixer quines són les precaucions que s’han de prendre. Un tatuatge recent és una ferida oberta, així que durant tres setmanes s’ha de netejar i aplicar-hi una crema especial de curació de tatuatges. També és important evitar banyar-se a la piscina o a la platja durant aquestes tres setmanes, ja que el tatuatge es podria infectar.

L’estiu és bona època per tatuar-se?
Sí, no és mala època. Un dels aspectes més positius a l’hora de tatuar-se a l’estiu és que, com que la roba que portem és més ampla i anem més descoberts, el tatuatge s’aireja més bé i s’evita el frec amb la roba, que és un dels punts més negatius quan es fa a l’hivern. Durant almenys les dues primeres setmanes, però, sí que haurem d’evitar banyar-nos a la piscina o a la platja i les exposicions llargues del tatuatge al sol, però un cop passat aquest període podrem lluir el tatuatge durant la resta de l’estiu.

Hi ha productes per a una millor protecció a l’estiu?
Hi ha diversos productes per donar-li aquesta protecció extra al tatuatge durant les primeres setmanes de curació:

  • Crema de curació i solar Balm Tattoo: és una crema de curació amb factor de protecció solar 50 que cura i protegeix del sol els tatuatges nous i també els vells. Aquesta crema evita a més que els tatuatges antics envelleixin i s’oxidin.
  • Dermafilm Protector: és un film microperforat, autoadhesiu, transpirant i impermeable que protegeix la zona tatuada i la manté neta de gèrmens durant la fase inicial, que és la mes crítica de la curació.

En resum, sempre que es preguin les precaucions adequades no hi ha cap problema per tatuar-se a l’estiu, així que no esperis a l’any que ve: tatua’t ara i llueix el teu tatuatge ja!

 

Jatattooart

Deixa un comentari