Publicat el 01/03/2007

Entenem que la creació d’aquesta xarxa europea s’ha de justificar, oferint avantatges als seus membres, que estimem poden ser les facilitades per la targeta Eurosènior, basada en els mateixos principis del Carnet Jove d’àmbit europeu. L’experiència positiva de l’actual Carnet Gran a Premià de Mar, que compta amb 200 establiments comercials que ofereixen descomptes del 5 al 25 % als nostres 1500 associats del nostre municipi i de pobles veïns avala aquesta targeta que potencia a la vegada el comerç i la cohesió comunitària local.
La targeta Eurosènior pot representar un signe europeu d’identitat sènior que proporcioni sentit i acolliment comunitari en un món globalitzat on cada vegada és més necessari la creació d’un grup sènior organitzat i cohesionat que defensi els seus interessos econòmics i socials.

Per crear aquesta organització s’ha optat per la promoció de l’experiència real del Carnet Gran i no una proposta teòrica que cal verificar. Ens agradaria que la comarca del Maresme fos la primera on s’imposés majoritàriament aquesta targeta Eurosènior.

Deixa un comentari