Publicat el 02/11/2017

Aprofita el canvi d’estació per canviar també de pentinat, un canvi de look et donarà aires renovats per afrontar la tornada a la rutina. La tendència de moda per a aquesta temporada, quant al tall de cabells femení, es radicalitza. Uns talls amb caràcter, aptes per a dones arriscades i atrevides.

Estil ‘shag’
Clàssic pentinat amb moltes capes i serrell també llarg a l’estil dels anys seixanta i generalment amb ondes. Es pot adaptar a cada llargada de cabell i ajustar a les necessitats de cada tipus de rostre. És perfecte si es vol retallar el cabell pocs centímetres, ja que es tracta només de despuntar els flocs.

Estil ‘bob’
És el pentinat ‘comodí’, el salvavides de moltes dones, que el veuen un tall fàcil de cuidar i que sempre afavoreix. És natural, molt chic, i té unes proporcions que afavoreixen qualsevol tipus de rostre. Consisteix a tallar la part del darrere més curta que la part de la cara, i es pot fer en diferents mides de curts. És el tall ideal per a les que volen donar al seu look un aire juvenil i entremaliat. Un tall que es pot portar tant en ocasions formals com informals.

Estil ‘pixie’
La traducció literal d’aquesta paraula és la de follet o fada, un concepte que suggereix un look de cabell curt, desenfadat i divertit, escalat i desestructurat. Els talls extracurts són molt femenins, ja que es tracta d’un tipus de tall pixie, però amb un apurat superior. Són talls de cabell basats en rapats, que admeten totes les variacions que es vulgui: un lateral una mica més llarg, una petita cresta a la part superior… I si li afegim una nota de color, el resultat serà sorprenent.

Cabells ‘midi’
Es tracta d’una renovada mitja cabellera, perfecta per a les menys atrevides amb les tisores. Queda bé tant en cabells llisos com arrissats, i amb ondes amples adquireix un toc de sofisticació. La seva mida fa que sigui especialment còmode de mantenir, i un serrell espès li dona un aspecte molt juvenil i afavoridor per al dia a dia.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari