Publicat el 09/02/2017

Un dels moments tradicionals en qualsevol boda, ja sigui civil o religiosa, és quan després de la cerimònia el nuvis surten per la porta i els espera la pluja d’arròs. Però els nuvis del segle XXI s’apunten a idees més variades i divertides per a aquest moment especial.
Actualment s’han incorporat possibilitats més diferents i creatives:
Llançar confeti als nuvis és una de les opcions; es pot escollir d’un sol color o combinar tots els de l’arc de Sant Martí.
Els pètals de flors es podrien considerar una de les opcions més elegants; es poden elegir entre frescos o secs, depenent dels gustos. L’efecte visual dels pètals volant resulta espectacular.
Les llavors de lavanda poden ser l’opció perfecta per al dia més feliç de la teva vida; aportaran una aroma especial, harmonia i per descomptat elegància. Una de les opcions més romàntiques i delicades són les bombolles de sabó. Es tracta de fer el major nombre possible de bombolles a la sortida dels nuvis.
Si preferiu quelcom cridaner, proveu amb els globus: creareu un moment sensacional i espectacular en deixar-los en llibertat.

Però si el que penseu és que a la vostra boda no hi pot mancar l’arròs, sigueu diferents i trieu-lo de diferents colors. És fàcil tenyir-lo del to que més us agradi, amb colorant alimentari líquid.

Redacció La Clau

Deixa un comentari