Sublimotion | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2018

Qualificar Sublimotion com restaurant és un error perquè l’experiència supera el merament gastronòmic. Però tampoc es podria anomenar espectacle, concert o laboratori… encara que tingui una mica de tot això.
Al marge de l’excel·lència relativa al paladar, que amb Paco Roncero –dues estrelles Michelin i un dels més destacats representants de la cuina d’avantguarda espanyola– al capdavant se li suposa, hi ha molts altres elements que fan que ningú fins ara hagi inventat aquesta paraula que englobi tot el que és Sublimotion. En les més de dues hores que dura un sopar, els comensals són traslladats a diferents escenaris sense moure’s de la sala. Aquesta tecnologia permet, a més, saber al mateix temps com ha estat preparada la recepta, consultar informació relativa als ingredients o el valor nutritiu del menjar.
Plats que leviten davant del comensal o delícies que descendeixen en petits globus fins a la taula asseguren que converteix l’experiència en quelcom similar a un viatge oníric.

Deixa un comentari