S’imposen els sostres decorats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/05/2019

La creativitat en disseny d’interiors se centra ara en els sostres, ja que decorar-los s’ha convertit en una nova tendència.

Amb motllures. Donen un aire sofisticat i elegant a la casa. Se li pot donar un toc clàssic amb motllures d’escaiola, o minimalista si es creen figures geomètriques. Si les motllures són de sèrie es pot aprofitar per pintar de color el centre del sostre, o bé la pròpia motllura. Un dels requisits fonamentals és que els sostres siguin alts; d’aquesta manera lluiran molt més.

A color. Si deixes les parets blanques i pintes el sostre aconseguiràs un resultat únic i espectacular. Si el sostre no és molt alt, tria un color vistós però que no sigui gaire fosc.

Amb paper pintat. És l’opció més divertida i cridanera, ideal per decorar una habitació infantil. Si no ets un expert en decoració, intenta que tingui motius subtils.

De fusta. Els revestiments de sostres de fusta queden espectaculars en grans espais, i poden aportar un toc acollidor en petits espais amb sostres alts.

Amb bigues. Els sostres de fusta amb bigues, les bigues vistes de metall o fusta o les bigues de formigó es porten tant en decoracions rústiques com en decoracions industrials. Fins i tot és moda pintar les bigues de colors originals, fora del comú.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari