Shiatsu | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/05/2019

En la societat on vivim, els canvis acostumen a ser molt ràpids, i per això el nostre sistema nerviós simpàtic està hiperactivat per atendre la demanda externa.

Aquest ritme ens porta a estar tan accelerats que el sistema nerviós parasimpàtic està actiu menys temps. Per això funcions vitals com dormir, anar de ventre regularment, prendre’s el temps necessari per menjar, concentrar-se o saber esperar queden alterades.

Sotmetre’s a shiatsu amb regularitat ajuda a tenir més consciència corporal per tal de percebre millor els canvis que el cos experimenta quan hi ha algun desequilibri, cosa que impedeix l’acumulació d’estrès i toxines.

El shiatsu és una tècnica de massatge terapèutic japonès a base de pressions amb els dits i els palmells de les mans, així com d’estiraments i mobilitzacions de parts concretes del cos. L’objectiu principal és corregir els desequilibris per tal que el mateix cos trobi l’estabilitat i el confort. Això contribueix a reforçar el sistema immunitari, equilibra el sistema nerviós, millora el metabolisme i augmenta el rendiment físic i intel·lectual, proporcionant un benestar integral a la persona.

 

Judith
especialista en shiatsu

Deixa un comentari