Publicat el 21/03/2019

Aquesta primavera als espais exteriors de la llar veurem mobles de fusta i fibres naturals, així com complements decoratius fets de macramé i tèxtils amb els colors de l’any. L’estació aposta per aquestes tendències:

Mobles fets amb materials naturals. Fusta, vímet, bambú o jute són els materials que triomfen aquesta temporada en els mobles d’exterior. Tot un clàssic que dona un toc acollidor i natural als ambients.

Macramé. Aquesta tècnica ha tornat per omplir d’esperit boho chic tant interiors com exteriors. Els nusos i trenats del macramé es veuran en cadires i hamaques, cortines, coixins, tapissos i tota mena d’ornaments.

Tèxtils amb els colors de moda. Una manera fàcil de renovar el jardí i la terrassa és canviar els coixins, catifes i la resta de tèxtils. Per estar a la moda haurem de triar colors com el corall, el mostassa, el nude, el verd turquesa o el granat.

Terratzo. Aquest material dels anys 80 ha tornat amb la intenció d’estar present en tot, no només en els terres. Testos, llums, coixins i tota mena d’elements decoratius troben en aquest disseny un enfocament d’allò més original.

Ciment. Un altre material que es reinventa per aparèixer en portaespelmes, testos i fins i tot peces de mobiliari.

Metalls. Els elements de ferro i acer, com cadires i tot tipus d’ornaments, són molt versàtils i duradors, i a més combinen molt bé amb la fusta. Un altre metall que està de moda és el coure, i, tot i que els elements decoratius en aquest material són una aposta arriscada, ben combinats creen espais elegants i sofisticats.

Garlandes de llums. Si volem aportar un toc acollidor al nostre jardí, balcó o terrassa hem d’apostar per una garlanda de llums. Ajudarà a crear racons plens d’encant i de màgia.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari