Publicat el 30/10/2019

Ara que el sol comença a decaure i els dies són més temperats, és una bona època per cuidar el teu jardí o terrassa i preparar-los per a l’hivern. Una excel·lent opció és equipar aquests espais d’oci amb un tendal que ofereixi protecció i alhora decoració. Els tendals enrotllables i de braços extensibles són un encert, ja que ofereixen una gran precisió i estabilitat. Es tracta d’un sistema molt funcional i versàtil, atès que el mecanisme compta amb braços d’alta robustesa amb fixacions de tracció que suporten grans tensions, fins i tot amb els vents més forts.

L’accionament d’aquests tendals pot ser tant automàtic com manual, i es fabriquen en diversos tipus de teixits (microperforats, acrílics, etc.) per proporcionar l’ombra desitjada. Pel que fa a la decoració, els tendals de braços articulats són molt discrets, ja que es recullen completament per donar sensació de neteja i amplitud d’espai. Tot i així, atès que un tendal a la terrassa afecta l’estètica de l’edifici, abans de decidir-te per un model consulta a la comunitat si hi ha algun acord sobre el color o disseny de la tela, les mesures o la ubicació.

Per fer que el tendal duri més, recorda recollir-lo si plou o fa vent i espera sempre que estigui sec per recollir-lo, perquè si està mullat en plegar-lo conservarà la humitat i es poden formar taques o floridura.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari