Publicat el 21/09/2017

La nostra boca diu molt de nosaltres, és una excel·lent carta de presentació. Amb el pas dels anys, les dents van patint un desgast.

Unes peces dentals ben alineades, blanques i de la mida adequada rejoveneixen el rostre, i les facetes dentals són la millor solució.

Sovint invertim temps i diners contra l’envelliment de la pell, i descuidem la boca i el somriure. Unes dents massa petites, molt separades o poc blanques poden sumar anys al rostre. Afortunadament, qualsevol d’aquestes imperfeccions es pot solucionar amb excel·lents resultats i en un temps rècord.

Les facetes dentals són una solució integral. Es tracta d’unes làmines que es col·loquen en la part frontal de les dents i es fixen de forma permanent. El punt fort és que són molt fines i permeten cobrir dents trencades, espais interdentals, corregir la forma de les dents o blanquejar-les.

Hi ha dos tipus de facetes, de compòsit (resina) o de porcellana. Les primeres són més econòmiques i ràpides de col·locar, però poden requerir visites periòdiques al professional per al seu manteniment. En canvi, les de porcellana són més cares, tenen una brillantor més natural i duren més temps. De fet, sempre que el tractament estigui ben diagnosticat i la tècnica de col·locació sigui la correcta, la pèrdua d’una faceta dental és molt infreqüent.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari