Publicat el 17/04/2018

Seguretat Confort

Els remuntador d’escales són uns dispositius que es desplacen per un rail i que permeten pujar i baixar escales sense problemes. Estan dissenyats per garantir la seguretat i comoditat dels usuaris, tant en trams rectes com corbs de tot tipus d’escales, en diferents graus d’inclinació i tant a l’interior com a l’exterior dels habitatges.

Representen una solució pràctica, còmoda i segura per a totes aquelles persones que necessitin millorar la mobilitat dins de la llar i que volen poder seguir gaudint de la vida dins i fora de casa.
A banda dels remuntadors en forma de cadira, per permetre l’elevació de cadires de rodes també es poden instal·lar remuntadors amb plataforma perquè les persones usuàries d’aquestes cadires puguin moure’s amb total llibertat per les diferents plantes de la seva pròpia casa.

Per als edificis de màxim quatre plantes que no disposin d’ascensor, existeixen els elevadors verticals, molt semblants als ascensors tradicionals. Aquests elevadors unifamiliars conserven les característiques pròpies de les cadires i garanteixen l’accessibilitat , una alternativa segura a les grues mecàniques i a les rampes.

Els remuntados d’escales són una solució senzilla, pràctica i segura per millorar la mobilitat dins l’habitatge. No es tracta únicament de guanyar en comoditat, sinó de prevenir accidents de persones grans amb dificultats per desplaçar-se, ja que pujar i baixar les escales és un risc i la causa de molts accidents domèstics.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari