Publicat el 12/01/2022

Quina fusta haig de fer servir a la meva terrassa? La fusta és un material excel·lent per utilitzar en jardins i terrasses, però convé triar la que millor s’ajusti a les condicions climàtiques de la nostra zona i conèixer els tractaments que necessita. Pren nota de les consideracions que fan els professionals:

  • Teca. És una fusta dura i resistent. Suporta condicions climatològiques com el fred i la calor i aguanta molt bé l’atac dels insectes. A més, fa gala d’una gran elegància estètica que s’ajusta a tot tipus de terrasses, en especial les d’estil modern.
  • Bambú. També destaca per la seva resistència als agents atmosfèrics i el seu valor estètic. Amb l’aplicació d’alguns tractaments protectors, la seva vida útil es pot allargar molt.
  • Pi verd. És la més emprada. És bastant econòmica, però necessita més protecció i manteniment per fer-la més resistent als canvis atmosfèrics.
  • Tropicals. Ofereixen una gran resistència sense necessitar cap tipus de tractament. Una de les més utilitzades és la d’ipé, que, tot i que no és gaire econòmica, només requereix un envernissat de tant en tant amb un oli especial.
  • Avet. Té més estabilitat a la intempèrie que el pi i pateix menys deformacions, esquerdes i pèrdues de nusos. No obstant això, necessita un tractament protector per a agents biòtics i externs.

Redacció La Clau

Deixa un comentari