Publicat el 25/09/2017

Un cop arriba el setembre i la «tornada l’escola» ens comencem a despreocupar de la piscina, ja que pensem que és un producte exclusivament d’estiu. Poca gent sap que podem gaudir de la nostra piscina durant tot l’any amb complements que permeten allargar la temporada.

Per escalfar l’aigua existeixen diverses tecnologies, com ara les bombes de calor, l’equipament que més s’utilitza avui dia tant pel seu baix consum com per la seva simplicitat a l’hora d’instal·lar-les. Normalment es recomana posar-hi algun sistema de cobriment per evitar així pèrdues d’energia calòrica.

Existeixen dos sistemes de cobriment per a l’aigua: els cobertors, els quals disposen de diferents models i qualitats en funció de les necessitats i les mides de la piscina, i les cúpules, que consisteixen en una estructura d’alumini i vidres de policarbonat que permetrà augmentar la temperatura de l’aigua i minimitzar la sensació de canvi tèrmic quan sortim de la piscina.

Per al tractament de l’aigua podem utilitzar l’hivernador, un producte amb el qual s’aconsegueix que els nivells químics de l’aigua de la piscina es mantinguin tota la temporada, i així no ens hem de preocupar de regularitzar-la en tot l’hivern. Això evitarà les recuperacions d’aigua que tan costoses són, les substitucions de components diversos o sorpreses desagradables amb la maquinària.

 

El Món de la Piscina, S.L.
Tel. 93.790.15.88
www.elmondelapiscina.com

Deixa un comentari