Publicat el 28/04/2022

Si ens agraden les fragàncies fresques i florals, descobrirem com aconseguir que la nostra llar faci olor de primavera.

 

Cada estació de l’any té les seves aromes característiques. Si durant l’hivern ens agraden les olors més intenses, a la primavera desprenen alegria i ens recorden les plantes, el verd dels arbres i, en definitiva, la natura.

Utilitzar aromes d’acord amb cada estació és tot un encert, ja que les olors influeixen en les persones generant sensacions que poden aconseguir millorar l’estat d’ànim. La primavera ens porta aromes fresques i cítriques, amb notes florals, de terra mullada i de brisa marina. Per aconseguir que casa nostra s’impregni d’aquestes olors, els experts donen una sèrie de consells:

 • Deixa entrar l’aire fresc
  Com que les hores de llum augmenten i les temperatures són agradables, hem d’aprofitar per obrir les finestres i que l’aire primaveral corri per la casa. Això és molt aconsellable si tens la sort de viure en un carrer amb arbres o al camp.
 • Omple la casa de flors
  No hi ha res més primaveral que les flors. En gerros, en testos a l’ampit de les finestres o en jardineres als balcons, faran que s’escampi una aroma floral per tota la casa. Les més primaverals són l’espígol, les roses i els gessamins.
 • Cuina olors
  Res millor que els cítrics per impregnar de frescor la casa. Pots tallar una llimona a trossets i coure-la afegint-hi una mica de romaní. O bé, bullir aigua amb una mica de suc de pinya, extracte de coco i una branca de canyella.
 • Fruites fresques
  Els fruiters harmonitzen a la perfecció amb la primavera. Els cítrics, com hem dit, són frescos i aromàtics. La poma és un altre dels fruits que porten la frescor de la primavera. Procura que a casa teva no hi falti la seva aroma.
 • Sabons i difusor
  Substituir els sabons per uns de notes més primaverals, com el gessamí blanc, la rosa, la llima o el kiwi, inundarà els ambients d’un aire més fresc. Els difusors de vidre també són un encert, perquè la fragància es reparteix de manera uniforme i de mica en mica. Els florals, els cítrics i els d’aroma de fusta són els més indicats per portar la fragància de la primavera.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari