Publicat el 30/10/2018

Què es porta a les parets?

Decorar les parets de casa amb les últimes tendències ajuda a tenir un habitatge amb estil i personalitat, ja que són el primer que es veu en entrar i un gran focus d’atenció. Una de les claus decoratives per a aquest 2019 és que les parets es vesteixin en formats XXL, ja sigui a través de marcs de grans dimensions, amb frescos o amb catifes penjades a la paret. Però hi ha moltes més novetats:

Làmines. Una de les tendències més punteres, que porta uns quants anys envaint les llars. Les làmines, a més de ser força versàtils, són barates i fàcils de personalitzar. Existeix una varietat inimaginable de models i poden barrejar-se de formes tan diverses que ajuden a crear escenaris màgics i únics en una llar.
Rètols. Un altre element indispensable són els rètols a la paret. També té opcions infinites i el resultat sempre és gratament sorprenent. L’ideal és ubicar aquest tipus de decoració en les parets de les habitacions per poder personalitzar el missatge. Una altra opció són els banys i cuines, on es pot triar alguna frase o paraula que ens inspiri.

Papers pintats. Aquest material cada vegada està més de moda. I és que les possibilitats que ofereix per vestir la paret són il·limitades i podem triar les textures, formes o colors que més ens convingui a cada estança.

Quadres retro. També més de moda que mai. Ara la tendència es deixar el marc buit; el més important és que tingui un aspecte envellit de manera natural i que algun d’ells sigui daurat.

Murals. Tenen la capacitat de transformar les parets en llenços espectaculars. Els inspirats en l’arquitectura clàssica, amb la seva simetria, equilibri i pàtina vintage, transmeten sensacions d’ordre i serenitat.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari