Preparar la pell abans d’anar a dormir | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/11/2018

Després d’una llarga jornada laboral la pell necessita descansar, i abans d’anar a dormir és bo seguir uns quants passos per eliminar totes les impureses a què ha estat exposada durant el dia, per d’aquesta manera mantenir-la radiant i prevenir les arrugues que van apareixent amb l’edat al coll, la cara i l’escot.

Netejar en profunditat. Un hàbit tan senzill com rentar-nos la cara amb aigua i sabó és fonamental per mantenir la dermis lliure d’impureses i el primer pas per lluir un cutis perfecte.

Exfoliar. A més de la neteja, s’ha d’exfoliar un cop per setmana tant la cara com els llavis per netejar en profunditat.

Tonificar. El tònic és generalment el gran oblidat en tots els rituals de bellesa, però ajuda a tancar els porus, eliminar les restes de sabó i preparar la pell per a la hidratació posterior.

Hidratar. Mentre dormim la pell és més receptiva als tractaments, més permeable, ja que els actius penetren i s’absorbeixen més fàcilment. Després d’una bona neteja també cal aplicar una crema hidratant que ajudi a descansar, reparar i alleujar.

Gimnàstica facial. Sovint ens oblidem que els músculs de la cara també necessiten ser exercitats, una manera d’evitar la flacciditat i la pèrdua d’elasticitat a la pell de la cara.

Exercicis: Potes de gall: tanqueu els ulls, manteniu-los tancats mentre aixequeu les celles, i aguanteu-les aixecades uns quants segons. Per a les galtes: somrieu de manera àmplia, estirant la pell que envolta els llavis amb fermesa. En aquesta posició, traieu la llengua al llarg i després tireu la punta cap amunt, mantenint aquesta posició per uns segons. Exercici per al front: col·loqueu les puntes dels dits de les mans de manera lineal a la part intermèdia del front. Després feu lliscar les puntes dels dits de manera uniforme cap amunt, fins a acabar on comença el teu cabell; repetiu unes quantes vegades.

 

Redacció La Clau
Font: http://www.europapress.es

Deixa un comentari