Publicat el 02/03/2018

Zumba és una disciplina de ball molt divertida que poden practicar tant homes com dones. Ajuda a incrementar l’energia, millora la coordinació i la condició física, dona benestar al cos, redueix el greix i l’estrès i augmenta l’autoestima, especialment si es fa de forma intensa i enèrgica. La seva pràctica també té un efecte positiu sobre el sistema nerviós i cardiovascular.

En realitat es tracta d’una fusió de ritmes aeròbics o coreografies senzilles amb diferents gèneres, inspirats en la música llatina i amb una barreja de música internacional que té com a objectiu exercitar tot el cos per passar una bona estona i fer exercici tot divertint-se. Amb la seva pràctica es tonifiquen les cames, els glutis, els braços i els abdominals, entre d’altres.

És un exercici que combina diferents ritmes, com la salsa, el reggaeton, la merenga, la rumba, el flamenc, el calipso, el mambo i també el hip-hop.

Hi ha diversos tipus de zumba, amb uns exercicis més o menys complicats i intensos segons els gustos, necessitats i possibilitats de cada persona.

En definitiva, si el que es busca es cremar calories, modelar el cos i oblidar-se de l’estrès, aleshores no hi ha dubte, s’ha de practicar zumba.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari