Publicat el 02/04/2018

Per posar a punt la nostra piscina, haurem de tenir en compte els elements que s’hauran de revisar perquè puguem garantir que l’aigua on ens banyem estigui ben filtrada i desinfectada.

Repassarem els components de la sala de màquines: el filtre i la càrrega filtrant col·locada, el motor i les automatizacions que tinguem instal·lades (clorador salí, dosificadors i les seves sondes corresponents, etc.).

Una vegada realitzada la revisió i la posada a punt corresponent, hem de revisar el got de la piscina i els seus accesoris.

Primerament retirarem el cobertor (si n’hi ha), el netejarem i el guardarem en una zona on no li toqui el sol.

S’han de revisar les cistelles dels skimmers, que recullen la majoria de la brossa, fulles i pol·len que accedeixen a la nostra piscina.

En cas que la piscina d’obra presenti algun deteriorament al rejuntat amb la borada i/o caiguda de gresite, s’haurà de fer una nova borada i col·locar les peces de gresite despreses.

Si la piscina de fibra presenta un color blanquinós, s’ha de fer una neteja amb un desincrustant àcid específic per a polièster per treure la calç adherida.

Si apreciem que el nivell d’aigua baixa més de l’habitual per l’evaporació del sol, recomanem trucar a un tècnic especialitzat en piscines per fer una valoració de la possible fuita d’aigua.

En cas d’alguna avaria a la piscina o equip corresponent, es recomana que les revisions, comprovacions i possibles reparacions les faci una empresa qualificada del sector, ja que ens podem emportar moltes sorpreses i maldecaps si no triem bé la persona o empresa adequada.

Un cop ho tenim tot a punt, només queda realitzar la neteja amb l’equip de neteja manual o bé amb una gran varietat d’equips netejafons automàtics.

La piscina ja està llesta! Tota la família podrà gaudir d’un bany agradable i segur.

 

El Món de la Piscina, S.L.

Deixa un comentari