Publicat el 20/05/2019

Sigui quina sigui l’ocasió o simplement per protecció i cura d’aquesta pell tan fina, la dels llavis, pensa en diverses opcions que poden donar-te un toc diferent a l’hora de maquillar-te.

El perfilador: si tens un llapis perfilador que t’agrada molt com et queda, que té una bona textura i que no et resseca, el pots fer servir tot sol. Això sí, amb una petita diferència, que és el truc que un cop perfilats difuminis simplement amb els dits, fent circumferències. Així evitaràs un efecte massa marcat entre el propi color dels llavis i el del llapis, i a més li hauràs donat una mica de protecció a la pell.

Si vols un efecte voluminós, perfila els llavis de nou i difumina’l en cercles cap endins, ja sigui amb el dit o bé amb un pinzell. Després aplica’t un pintallavis que tingui bona permanència, des de l’exterior i cap a l’interior del llavi. Acaba amb un toc de pintallavis mes claret aplicat al centre.

Si vols un clàssic que no passa de moda i que casa amb gairebé tots els looks, prova el vermell. Abans de comprar-lo prova’n bastants, no tots els tons de vermell queden bé a tothom. I amb aquest to no oblidis mantenir les ombres d’ulls i la base de maquillatge neutres; aconseguiràs destacar d’una manera més chic.

Si vols un efecte nude o neutre, pots fer servir un simple cacau de llavis, que normalment són força untuosos, cuiden molt la pell i tenen poc o gens de color. La part positiva és que destaquen el color natural dels teus llavis, o segons quina composició poden aportar un suau to rosat. Si el fas servir amb un perfilador, segur que aconsegueixes un color neutre molt afavoridor, útil en qualsevol ocasió.

Sigui com sigui el dia o l’època de l’any, pensa que cal mantenir-los ben protegits del sol. Existeixen també opcions de protecció solar específiques per als llavis; pots fer-les servir com a base i posar-te a sobre el pintallavis si no té protecció solar.

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari