Publicat el 16/12/2017

De tots el òrgans del cos, la pell és el més versàtil de tots. Com a únic òrgan que està directament i constantment obert a l’exterior, és important mantenir la pell ben hidratada i neta. L’aigua és un dels aliats de la nostra salut i de la nostra bellesa: la deshidratació es tradueix en signes d’envelliment.

Una pell hidratada manté la seva joventut, però amb el pas del temps la seva capacitat de retenir aigua disminueix. És llavors quan es fan més evidents la sensació de tibantor, manca de flexibilitat, pèrdua de suavitat, coïssor i descamació. Aquests símptomes molestos i inconfusibles delaten que a la teva pell li manca hidratació.

Per mantenir l’equilibri d’aigua cal aportar a la pell una bona hidratació quotidiana amb l’ús d’hidratants eficaços. Aquests productes, cada vegada més sofisticats, hidraten més i millor i, el que és més important, durant més temps.

Quan s’ha d’hidratar la pell

Cada dia, al matí i a la nit, s’ha d’utilitzar un producte d’hidratació (amb o sense tractament), però sempre després d’haver netejat perfectament el rostre. Perquè les cremes funcionin, han de poder penetrar. És importantíssim que la teva pell estigui sempre neta i tonificada abans d’utilitzar la crema hidratant. Recorda que també és molt important realitzar un píling setmanal amb l’exfoliant més adequat per a la pell, per d’aquesta manera eliminar les cèl•lules mortes que entorpeixen el sistema de regeneració.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari