Publicat el 10/06/2021

Hi ha elements que són clau per aconseguir que el teu balcó o terrassa siguin confortables, visualment atractius i que convidin a gaudir del temps estival. Et detallem els més bàsics per als decoradors:

Hamaca o cadira penjant Les hamaques són perfectes per gaudir de l’aire lliure i, a més, afegeixen bellesa i funcionalitat als espais exteriors. Si no tens gaire espai, en comptes d’una hamaca pots col·locar una cadira penjant. Són una tendència que s’està imposant perquè tenen un encant especial i donen un toc original i bohemi a la terrassa.

Macramé Aquests nusos decoratius estan cada cop més de moda. Són els preferits de l’anomenada ‘slow deco’, ja que el macramé transmet una forta sensació de pau i relaxació. Podem trobar-lo en coixins, pufs, mantes i tota mena d’accessoris.

Jardí vertical Són indispensables si l’ espai exterior no disposa de molts metres. Instal·lar un jardí vertical a la terrassa ens acosta a l’esplendor de la natura i aporta frescor i benestar.

Garlandes de llums Aquest tipus d’il·luminació transmet una sensació festiva i, al mateix temps, íntima i familiar. És un recurs lluminós molt efectiu per crear un ambient acollidor i estiuenc que convidi a gaudir de la terrassa.

Coixins Els complements tèxtils i, sobretot, els coixins, no poden faltar en una terrassa confortable i amb encant. A més de posar-los en els seients, pots col·locar-los a terra o sobre palets si els tries de mida gran.

Complements de fibres vegetals Aquests objectes familiars i quotidians han estat rescatats per a la decoració actual i ara estan vivint un moment estel·lar. Cistells amb nanses de vímet, testos de bambú, safates… Són la millor elecció per aportar calidesa i encant a les terrasses.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari