Publicat el 02/06/2021

Des de fa uns anys, la decoració amb palets és una de les tendències de moda a tot el món. És pràctic, fàcil, econòmic i té moltes possibilitats. L’origen d’aquesta plataforma per apilar i transportar mercaderies embalades es remunta al 1925 i, gràcies a la creativitat i la sostenibilitat, el seu ús s’ha estès també a l’àmbit decoratiu.

Si t’agraden les manualitats pots comprar-los i envernissar-los o pintar-los per crear un moble o un objecte de decoració. Si no, al mercat trobaràs tot tipus de mobles fets amb palets. Des de prestatgeries i tauletes auxiliars fins a sofàs i capçals de llit, així com mobiliari d’exterior: bancs, butaques, jardineres, etc.

Els amants del reciclatge poden reutilitzar els palets i convertir-los en mobles o objectes útils de l’estil que vulguin. En funció del tipus de decoració que busquin, els poden envernissar en color natural, ideal per a un toc rústic o vintage, o bé utilitzar pintura blanca si el que els agrada és un toc més clàssic.

No cal amoïnar-se per l’estil decoratiu que vulguem donar a les nostres estances utilitzant palets, ja que tenen dissenys molt variats que permeten donar un aire clàssic, industrial o vintage a qualsevol ambient. Tanmateix, el millor per obtenir la decoració que desitgem és sempre acudir als professionals.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari