Publicat el 07/05/2008

-Per això t’ho he preguntat, Berta. Amb la teva resposta ja tenim un 50% de la població, el de les dones, que està en contra de la dita. Però si ens referim als homes, tu com ho veus Berta?
-Jo crec que per als homes que han tingut treballs, amb un gran desgast físic, es podria, fins a cert punt, justificar el no fer res. Però, en canvi, dones amb marits jubilats amb treballs més aviat intel·lectuals, m’han
explicat que el no fer res acaba essent dolent per a la seva salut.
-Tu ja saps, Berta que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana l’envelliment actiu per millorar la qualitat de vida de la gent gran.
-Bé, avi Pep, en aquest envelliment actiu s’hi pot incloure la tasca de cangurs que estan realitzant molts avis i àvies.
-Tens molta raó, Berta, encara que existeixen veus autoritzades que qüestionen aquesta nova tasca assignada als avis que no es limita a fer de cangurs, sinó moltes ve-gades a fer d’educadors dels seus néts.
-Ara que dius això, avi Pep, jo també he pensat moltes vegades que en la societat actual, que té molt poc a veure amb la nostra, potser haurien de ser els néts qui ens haurien d’educar a nosaltres.

Deixa un comentari