Publicat el 16/05/2019

Ja fa molts anys que el disseny escandinau s’imposa amb les seves línies rectes i el seu estil minimalista. Però el 2019 està marcant un canvi de tendència pel que fa a les línies de mobiliari i, a poc a poc, els mobles es van tornant cada vegada més curvilinis. Es tracta d’una nova tendència que s’inspira en l’estil decoratiu dels Estats Units dels anys 70, amb els seus mobles d’estil corb i vaporós.

Aquesta nova tendència, que recupera el costat més sofisticat del corrent retro i aposta per objectes plens de corbes, fa que ens oblidem, per primera vegada en molt de temps, de les arestes i els vèrtexs. Cada cop més es tendeix a decorar amb taules circulars en lloc de fer-ho amb les taules quadrades o rectangulars de sempre. Una moda que, si bé s’ha ensenyorit especialment dels elements de descans com butaques, sofàs i cadires, s’ha anat ampliant i ja es pot trobar en pràcticament tots els objectes que poden decorar una casa, com els miralls i les catifes.

Un dels grans avantatges d’incloure aquest tipus de mobiliari curvilini a casa nostra és que aporta una gran sensació de moviment, calidesa i elegància, qualitats que donen forma als espais i omplen de vida els interiors.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari