Publicat el 22/04/2015

La majoria dels vehicles que es posen a la venda a la Fira MotorTotal són molt nous, alguns fins i tot encara no s’han estrenat o tenen un quilometratge mínim.

Quins indicis hi ha que el sector de la venda de cotxes comença a sortir de la greu crisi que ha patit, en paral·lel a una crisi generalitzada que ha afectat i que encara afecta el consum?
Les vendes de cotxes i vehicles estan creixent. De tota manera, pel que fa a la marca de la qual som concessionaris, Mercedes-Benz, voldria apuntar que això no només es deu a les millores en el repunt de l’economia, sinó al fet que la marca ha sabut canviar i adaptar-se proposant al mercat una tipologia de vehicles amb un perfil més esportiu i jove.

Cal valorar positivament els ajuts que s’han impulsat des de l’Estat al sector per facilitar la renovació dels vehicles vells i per facilitar l’adquisició de nous?
Els plans que es coneixen amb els noms de PIVE i PIMA han contribuït a la millora del sector. En aquest sentit, seria molt bo que no s’aturessin i que es continués en aquesta direcció. Ara, també caldria que els ajuts arribessin molt més ràpidament que en l’actualitat, perquè ens trobem que les càrregues de finançament, que pensem que són xifres prou importants, les hem de suportar els concessionaris. Caldria, doncs, fer retocs al sistema.

Els vehicles d’ocasió que es podran trobar a la Fira MotorTotal ja no es veuen com a opcions secundàries, sinó com a oportunitats. Podem dir que la societat s’ha acostumat a adquirir aquesta tipologia de vehicles?
Els usuaris adquireixen amb tota normalitat els vehicles que són d’ocasió. D’altra banda, cal valorar que la majoria dels que es posen a la venda són molt nous, alguns fins i tot encara no s’han estrenat o tenen un quilometratge mínim. El públic sap que en aquest tipus d’ofertes es poden trobar molt bones opcions, i s’ha acostumat a valorar-les i comprar-les. En aquest sentit, la Fira desplega moltes oportunitats.

De cara al comprador, quins avantatges tenen els vehicles que es podran trobar a la Fira?
Les marques que hi participen acostumen a portar vehicles que són una oportunitat immillorable per al comprador. Només cal venir a veure-ho. A més, cal destacar que, com a promoció especial de la Fira, entre les persones que adquireixin vehicles es farà un sorteig d’un xec regal de 400 euros que es podran estalviar en la seva compra.
Quines marques es podran trobar a la Fira MotorTotal que, recordem-ho, s’inaugura el proper dijous 23 d’abril a les quatre de la tarda?
Dijous, diada de Sant Jordi, l’horari serà de les 16h00 fins a les 20h30. La fira s’allargarà fins al diumenge 26, amb jornades d’obertura al públic de les 10.30 fins a les 20.30 h. Pel que fa a les marques de turismes i de furgonetes de gerència, quilòmetre zero i d’ocasió, són Mercedes, smart, Audi, Volkswagen, Ford, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Renault, Dacia, Chevrolet, Ssangyong, Subaru, Hyundai, Seat, Tata, Citröen, Mazda i Suzuki. Pel que fa a les motos, hi participen Honda, Suzuki, KTM, Peugeot i Elecsi.
A banda de la qualitat i les prestacions dels vehicles de la Fira MotorTotal, el preu és un factor determinant…
Cada marca que és present a la Fira té uns barems. De tota manera, en el cas que les compres es facin durant els dies en què es desenvoluparà la Fira poden ser a un preu més barat i assequible que a les botigues.

Quins serveis ofereixen a MB Motors?
Als nostres concessionaris es poden trobar opcions de venda i postvenda de turismes i furgonetes de la marca Mercedes-Benz i smart. Igualment, tots els serveis que es relacionen amb l’automoció i que pot necessitar l’usuari del vehicle.

Deixa un comentari