Publicat el 08/02/2017

Els cosmètics són uns bons aliats a l’hora de personalitzar la imatge que volem oferir el dia del nostre casament. Atès que les opcions són variades, el més aconsellable es triar l’estil que millor s’adapti a la teva forma de ser i amb el qual et sentis més còmoda.
Clàssic. Si el teu maquillatge és sempre de tons clars i subtils, evita fer canvis dràstics i aposta per un maquillatge lleuger on el principal protagonista sigui la pell. El cutis ha de lluir net i polit, amb llum però sense brillantor, i els llavis han de semblar naturals també. El més aconsellable és fer servir un pintallavis rosat, tot i que si ho prefereixes pots utilitzar un vermell intens, a l’estil del cinema clàssic. Per tal de realçar la mirada, l’ombra d’ulls ha de ser càlida i pot tenir un toc setinat lleuger, per exemple un to xampany lleument daurat.
Romàntic. Aquest estil se centra en els llavis i les pestanyes i juga amb els tons rosa clar. El labial ha de ser més mat que no pas brillant, mentre que les galtes es maquillaran amb un coloret rosa dos tons més clar. Per donar més èmfasi a la cara, fes servir un il·luminador sota dels pòmuls, les parpelles fixes i el lacrimal. Pel que fa als ulls, tria una ombra en to visó per a la parpella mòbil i ombreja amb un pinzell fi la part inferior de sota les pestanyes.
Bohemi. Si et decantes per aquest estil tria colors suaus que facin destacar les teves faccions, però evitant sempre l’exageració. La base de maquillatge ha de ser semblant a la teva pell i estar ben difuminada. El que sí has d’accentuar són els llavis, però amb contenció, fent servir colors terra, roses o, fins i tot, un coral o un granat suau.
Natural. Aquest estil és el més adient per a les núvies que no acostumen a maquillar-se diàriament. La pell ha de lluir tan natural com si no estigués maquillada, ja que és la protagonista. Per aconseguir-ho no es treballaran tant les ombres dels ulls, que seran de tons préssec o mandarina, ni es recarregaran els llavis. Els millors colors per a aquest look són els pastel, com el rosa pàl·lid o el xampany. El delineat ha de ser fi, que sembli una prolongació de les pestanyes.
Ulls fumats. Si el que vols és donar protagonisme a la mirada, tria una base del to de la teva pell i fes servir un coloret de tonalitat préssec o rosa clar i pintallavis nude. Així podràs matissar els teus ulls en negre, marró, albergínia o blau. El to de la parpella fixa i l’interior de l’ull haurà de ser fosc, mentre que el de la parpella mòbil serà més lluminós. Si hi afegeixes unes pestanyes postisses centraràs encara més l’atenció en els teus ulls.
Llavis protagonistes. Anys enrere era gairebé impossible veure una núvia amb pintallavis vermell, però ara cada cop s’imposa més aquesta opció. Si t’agrada potenciar els teus llavis no dubtis a sorprendre en el teu casament amb aquest estil tan sensual. Tria una barra de color vermell brillant i combina-la amb un coloret suau i una mica d’ombra negra molt difuminada, o bé taronja o torrada si, a més, vols potenciar les pestanyes.

Redacció La Clau

Deixa un comentari