Publicat el 27/09/2018

Retornar a la rutina quan encara sentim que el sol escalfa i podríem estar a la platja, a una terrassa… se’ns fa tan difícil! Però potser podem donar-nos algun petit plaer que ens recordi aquells dies i ens animi. Ja sabeu que l’olfacte és un dels sentits que millor ens transporta als nostres records? Proveu doncs a seguir algun d’aquests consells:

  • Proveu a dutxar-vos amb un gel que tingui alguna nota exòtica en la seva composició: coco, flor de tiara, d’ilang-ilang, vainilla…, i completeu-ho amb una crema corporal de la mateixa línia.
  • Apliqueu-vos un autobronzejador: actualment n’existeixen de marques biològiques! A més són molt lleugers, no deixen residus ni tampoc aquell color groc que antigament deixaven. El podeu aplicar per tot el cos i fins i tot al rostre. Això sí, feu-ho amb un guant i sempre amb moviments circulars. Completeu-ho amb tocs de pólvores de sol als pòmuls; i si us atreviu, a l’escot i les cames! Ja veureu com lluïu encara un to afavoridor.
  • Si us maquilleu, podeu posar-vos un to corall als llavis, que contrasta molt bé amb el bronzejat, i una mica de rímel. Amb això no us caldria res més.
  • Deixeu que els cabells se us assequin a l’aire lliure… Sempre quedaran més ‘salvatges’, com els portaveu a les vacances! Si no us agrada o no podeu i teniu cabellera, una opció és, en humit, fer-vos un monyet o cua perquè us agafi la forma de la goma. Quan estigui gairebé eixut, us traieu la goma: us quedaran unes ondes molt naturals i suaument marcades.

No us desanimeu i recordeu que sempre teniu productes orgànics i biològics que poden cobrir totes aquelles necessitats de bellesa que tingueu. Aprofiteu per consultar en comerços locals i webs i comenceu un nou trimestre apostant per l’ecobellesa!

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari