Publicat el 28/11/2012
MAKROBIKE és una botiga de bicicletes de referència al Maresme. En un espai de més de 650 m2 d’exposició, s’hi pot trobar una gran diversitat de marques de bicicletes, de roba, d’accessoris, complements i recanvis, entre altres propostes existents al voltant del món de la bici. Disposen, a més, d’un equip humà, amb una gran professionalitat, que està al servei dels seus clients i pensa en les seves necessitats, sempre disposats a assessorar per tenir la millor qualitat i el millor preu. En aquesta entrevista, ens expliquen per què aquest establiment és un punt de trobada ineludible per als amants de la bicicleta

Quins productes pot trobar el client a MAKROBIKE?
Tot tipus de producte relacionat amb el ciclisme (bicicletes, recanvis, accessoris, complements, roba, etc.).
I pel que fa a serveis?
Tenim servei de lloguer de bicicletes de carretera, fisioteràpia, finançament de tots els productes a partir de 200 €, taller mecànic i cursos formatius de mecànica.
En què consisteix el Club MAKROBIKE?
Els socis del Club paguen una quota de 20 € anuals, però es beneficien del 10% de descompte en tots els productes de la botiga (excepte els alimentaris i la mà d’obra); tenen un lloguer gratuït de bicicleta de carretera anual; 50% de descompte en els cursos formatius; si adquireixen l’equipació de Makrobike, se’ls descompta la quota de soci; millor preu en el servei de fisioteràpia; poden gaudir de les nostres sortides i, a més, els tramitem la llicència federativa.
Si els seus clients volen donar sortida a productes d’ocasió, vostès els ofereixen una oportunitat. Expliqui’ns com funciona aquest sistema?
Tenim el sistema MakroTroc-Makrobike (Ocasió-Makrobike), en el qual el client ens porta un producte relacionat amb el món del ciclisme que té a casa i no utilitza (sempre i quan estigui en bon estat). Entre el client i nosaltres acordem un preu de venda. Un cop el producte es ven, s’entrega al client un val pel valor de la venda, per consumir a la nostra botiga.
Qui necessiti un servei de reparació el té també a l’abast amb MAKROBIKE…
Sí, tenim el servei de taller on, a més a més, poden gaudir de les nostres ofertes com una revisió de la bicicleta per 10 €, revisió dels frens per 20 €, o bé la revisió de la forqueta amb canvi d’oli i retenidors per 75 €.
El finançament pot ser una bona manera de comprar una bicicleta o un producte relacionat pagant a terminis. Quin servei ofereixen vostès en aquest sentit?
Tenim finançament a través d’una entitat bancària, en la qual actualment tenen una promoció de finançament de 6 mesos sense interessos. D’altra banda, es pot finançar a partir d’una compra de 200 € de qualsevol producte.
A través seu es poden tramitar llicències de la Federació Catalana de Ciclisme?
Sí, també les tramitem per a tots aquells que no siguin socis del Club.
L’assessorament és un dels avantatges que ofereixen als seus clients…
Sí, tant en l’apartat comercial com en el de postvenda intentem assessorar els nostres clients perquè puguin prendre la millor decisió.
Què li recomanen a algú que vulgui iniciar-se en el món de la bicicleta i no sàpiga per on començar?
Primer el que hem de saber és quin tipus de bicicleta vol fer: passeig, muntanya, carretera, etc., i un cop sapiguem per on es decanta, intentar saber les seves necessitats per assessorar-lo de la millor manera, perquè prengui la millor decisió.

Deixa un comentari