Look anys 50 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/01/2019

El maquillatge dels anys 50 s’emmarca sobretot en els ulls: celles marcades i perfilador d’ulls per destacar-los. Per fer-vos aquest estil vosaltres mateixes, enquadreu les parpelles superiors amb un llapis o perfilador negre, pintant arran de l’arrel de les pestanyes una línia des del llagrimall fins a l’exterior. Feu el mateix a la part de baix, acabant per l’extrem exterior, ajuntant les dues línies. Aquesta tècnica requereix una mica de pràctica si no ho feu sovint: abans de fer-ho directament el dia que vulgueu adoptar aquest look, practiqueu-lo amb calma amb anterioritat. Acabeu per posar-vos a les pestanyes un bon rímel que les obri i les separi, evitant que quedi cap grumoll.

Pel que fa a les celles, cal raspallar-les i omplir els buits amb un llapis del mateix to, mai negre o massa fosc! Heu de saber, però, que el secret per tenir-les maques i adaptades al vostre rostre consisteix a posar-vos en mans d’una professional que us les defineixi i depili de la forma més adient per a vosaltres.

Seguint amb el look dels anys 50, cal tenir una pell uniforme i a to amb el vostre color natural. Opteu per una base líquida aplicant-la amb un pinzell o amb els dits (nets, si us plau!). Un cop aconseguit un to uniforme, apliqueu una mica de pólvores allà on cregueu que us puguin sortir més brillantors. Seguidament utilitzeu un coloret rosat suau, que heu d’aplicar als pòmuls estenent-lo suaument cap a l’exterior i cap a dalt.

Els llavis cobren protagonisme amb els vermells i els rosats pujats, però penseu que ha de ser sempre en un to que harmonitzi amb vosaltres, pel que fa a caràcter, confort i, sobretot, to de pell i ulls. En cas de dubte, i com portareu uns ulls ja ben definits, trieu un color subtil i perfileu-los abans de pintar-los.

I recordeu que els cabells poden completar aquest l’estil anys 50: ondes subtils que podreu fer amb els cabell humits, l’assecador i un raspall rodó, o que també podreu aconseguir si us emboliqueu el cabells en flocs quan estiguin humits i els deixeu assecar a l’aire lliure. Un cop secs o fetes les ondes, les desfeu amb els dits i hi poseu laca per tal que us quedin unes ondes ben flexibles.

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari