Publicat el 10/05/2017

«Llavis de piruleta» és com es tradueix aquesta nova tendència que produeix l’efecte d’acabar de menjar-se un caramel. El resultat, però, no agrada a tothom.

Aplicar el pintallavis sense dibuixar la forma de la boca, de manera que sembli que ens hem embrutat menjant una piruleta, és una nova manera de maquillar-se els llavis que s’ha pogut veure en passarel·les com les de la Paris Fashion Week i la Setmana de la Moda de Londres.

Aquesta innovadora tendència consisteix a aplicar la barra de llavis difuminant-la lleugerament per fora de les línies de la boca. El resultat és molt diferent del que estem acostumats, ja que dona una imatge deixada que agrada i desagrada a parts iguals.

D’una banda, ja hi ha algunes marques de bellesa que l’han començat a posar en pràctica, i a les xarxes socials, sobretot a Instagram, es poden trobar usuàries i marques de cosmètics que el promocionen. No obstant això, també hi ha moltes persones a qui no convenç aquest estil, ja que ho relacionen amb una nit de gresca o una infecció bucal. Caldrà veure si aquesta polèmica tendència arriba finalment als carrers.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari