L’obrador dels prodigis | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/04/2019

Autors: Christian Escribà Sílvia Tarragó / Editorial: Columna

Som al 1947 i l’Alba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelona, del passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitats culinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiar forma de cuinar desperta l’admiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà del gust i de la presentació.

Amb els seus plats, l’Alba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa, de manera que arriba a canviar els estats d’ànim de qui els tasta. Des del seu naixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a l’obrador de la pastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a la història de l’emblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.

 

 

Deixa un comentari