Publicat el 21/07/2017

Van ser els reis dels rètols de cafeteries i restaurants allà pels anys 50 i 60, i estem acostumats a veure’ls ocupant façanes de centres comercials i de botigues. Ara, des de fa un temps, podem trobar-los també als interiors de les llars, ja que s’han convertit en una nova moda decorativa amb cada cop més adeptes.

Combinats amb detalls i mobiliari d’estil nòrdic, els llums de neó cada cop són més habituals en els dissenys d’interiors. També queden bé amb altres estils decoratius, atès que són molt versàtils. És per això que moltes marques d’il·luminació ofereixen ja una àmplia gamma d’aquests llums amb mides, colors i formes diferents que s’adapten a qualsevol ambient de la llar.

Les propostes dels fabricants van des de frases amb un missatge a paraules soltes, passant per números, dibuixos i motius, tot i que les més sol·licitades són les d’estil vintage. La demanda és tan gran que cada vegada hi ha més empreses especialitzades en el disseny de neons personalitzats per crear ambients originals i trencadors. Un toc de color i de llum que omple d’alegria qualsevol espai de la casa.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari