Publicat el 09/03/2023

Lliteres infantils.

 

A partir dels cinc anys els nens poden dormir en una llitera sense por que caiguin, sempre que puguin pujar i baixar les escales per accedir al llit de dalt de manera segura.

 

No hi ha una edat màxima per dormir en una llitera; més aviat depèn del pes, ja que la majoria d’elles suporten un màxim de 100 kg per llit.

Tenint en compte que els més petits son els qui més il·lusió tenen per dormir en una llitera i que, normalment, el seu llit preferit és el de dalt, hem de tenir especial cura amb la seguretat. Per garantir la seguretat és fonamental col·locar-les en una cantonada de l’habitació i que incloguin capçal, peu i barana, mirant a més que el matalàs quedi ben encaixat.

Hi ha diferents tipus de lliteres segons el seu disseny. L’has de triar a partir de l’espai de què disposis i el nombre de llits que necessitis:

Lliteres en L: els llits queden encreuats, l’un en horitzontal i l’altre en vertical. Un disseny original i pràctic si hi vols posar tres llits.

Lliteres tradicionals: les més habituals, els llits queden l’un sobre l’altre i tenen la mateixa mida.

Lliteres de tipus tren: perfectes per posar tres llits o tenir un extra d’espai per emmagatzemar.

Lliteres abatibles: si la teva habitació és petita, aquesta és una opció ideal. Guarda el llit durant el dia i extreu-lo a la nit.

Si necessites un dormitori infantil adaptat a les teves necessites, consulta a un professional.

Elena Corbera · Mobles SAYEZ

Deixa un comentari