Publicat el 16/09/2020

No oblidis cuidar la teva pell, és l’òrgan més gran del nostre cos, que ens cuida i protegeix. Si les teves obligacions no et deixen gaire temps, utilitza truquets per barrejar, aprofitar i aplicar productes de bellesa.

Bosses als ulls: has dormit malament? Tens retenció de líquids? Comença ja a aplicar-te cada dia i cada nit una crema de contorn d’ulls fent una mica de pressió al voltant de la parpella. Dorm amb un coixí més alt i amb un antifaç. Tria una crema que contingui cafeïna, i guarda-la a la nevera. Si no pots tenir una crema específica, pensa en els olis de rosa mosqueta ametlles o karité, que també et serviran per a la resta de la cara.

Crema corporal: no tens temps de posar-te’n? Deixa un oli dins la dutxa i un cop hagis acabat amb la pell mig humida (si pots, eixuga’t només per sobre) aplica l’oli amb un massatge fins que penetri a la pell. És l’oli que pots fer servir a la cara i fins i tot a les puntes del cabell.

Maquillatge: no tens la constància o el costum de fer-ne servir? Si no tens una crema facial amb color, fes servir l’oli com a crema facial, ja que et deixarà un to setinat molt saludable i farà l’efecte de maquillatge. Un pintallavis a mode de coloret té un doble ús: llavis i pòmuls, sempre aplicat amb tocs i de menys a més. La màscara de pestanyes és obligada, almenys per obrir la mirada.

El desmaquillatge o neteja és tan important com la cura de la pell o més. Un desmaquillador amb textura de gel o crema és el més útil, ja que en funció del tipus del pell no caldrà que després facis servir un oli facial. Igualment pot servir per desmaquillar llavis i ulls, tot i que amb menys eficàcia que els específics, però també tens l’opció del mateix oli que fas servir a cos i cara, ja que aplicat a les parpelles neteja i cuida la pell.

 

MLeBé

Deixa un comentari