Publicat el 19/03/2022

Per poder modelar el nostre cos hi ha dos tipus de tècniques quirúrgiques de cirurgia estètica molt eficaces: la liposucció i la lipoescultura. Són termes, però, que tendeixen a confondre’s per la seva similitud, malgrat que tenen una diferència clara que es troba, sobretot, en el resultat final.

 

Els experts expliquen que la liposucció consisteix a dissoldre l’excés de greix que tendeix a acumular-se en algunes zones del cos (abdomen, malucs, cuixes, braços, etc.), per després extreure’l mitjançant petites cànules per un efecte de succió. La lipoescultura, en canvi, elimina els dipòsits de greix localitzats a diferents zones del cos alhora que modela la zona a tractar. Aquesta tècnica utilitza el greix extret mitjançant liposucció per aportar volum a diferents parts del cos.

La confusió entre lipoescultura i liposucció neix perquè totes dues utilitzen la mateixa tecnologia, però la principal diferència entre una i altra és l’ús que es dona al greix extret i el concepte de remodelatge del cos. En el cas de la liposucció, el greix es rebutja per complet, mentre que en la lipoescultura se’n pot purificar i reutilitzar una part. Amb la primera es redueix volum i amb la segona s’hi afegeix volum amb el greix processat per modelar el cos.

Redacció La Clau

Deixa un comentari