Les joies més actuals per lluir i per regalar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/12/2018

Durant les celebracions nadalenques les joies són el complement que més ens ajuda a aportar el toc d’elegància i de personalitat que requereix la nostra indumentària. Però també són el regal idoni per demostrar el que sentim per les persones que estimem.

Conscients d’això, moltes firmes de joieria aprofiten aquestes dates tan assenyalades per llançar col·leccions especials, destinades tant al nostre ús personal com per ser objecte de regal. Les joies d’or, tant el groc com el blanc, són les que més triomfen durant el Nadal, tot i que enguany la plata, les perles i les pedres precioses tenen també un paper protagonista. Una altra tendència a l’alça és la de les joies d’acer, ja que aquest material ofereix una alternativa més econòmica a la alta joieria i pot trobar-se en tota mena de dissenys.

Les joies fetes amb or blanc queden molt bé sigui quin sigui l’estil que triem per vestir durant les festes. És per això que podem trobar polseres, braçalets, collarets, arracades i anells elaborats amb aquest material. Tanmateix, qualsevol joia elaborada amb or daurat o rosa aportarà també un toc distingit i modern al nostre vestuari.

Les perles són un altre element clàssic de la joieria, i aquest 2018 han tornat a posar-se de moda. Per això, què millor que deixar-s’hi seduir aquest Nadal? Una opció elegant i discreta és apostar per un collaret senzill i amb una única perla.

Pel que fa als dissenys, aquesta temporada les arracades es porten una mica més llargues i cridaneres que fa un temps. Les de brillants combinen molt bé amb un penjoll i un vestit llarg. Quant als anells, també se segueixen portant, però en colors cridaners com el blau, el verd, el vermell i, sobretot, el violeta.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari