Les cuines monocromàtiques són tendència | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/03/2019

Les cuines sofisticades i elegants en un sol color són una de les opcions més demanades en l’actualitat. No és gens estrany , ja que creen espais agradables, aptes per a tots els gustos.

Tot i que el monocromatisme té com a principal característica la utilització d’un sol color, la nova tendència es refereix a la utilització en el disseny de diferents tonalitats d’un sol color predominant. Es tracta d’escollir una paleta del teu gust i de jugar amb les diferents tonalitats d’un color principal. Per exemple, en una cuina monocromàtica blanca, es poden combinar colors crus i beix que estiguin dins el mateix conjunt de tonalitats; o en una cuina gris, pots utilitzar el gris perla, el gris metal·litzat o el gris marengo.

És aconsellable que facis servir algun element que trenqui visualment la monocromia. Les llums poden ser un dels objectes que la trenquin, amb un toc metal·litzat en coure o en bronze. Els taulells són un altre element que pot trencar aquesta monocromia. També pots jugar amb els diferents tons a l’hora de comprar la vaixella, el parament de la cuina, les cortines, les estovalles o els elements decoratius.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari