Publicat el 06/04/2018

La nova tendència en decoloració s’anomena Baby Rainbow i consisteix a simular aquest fenomen òptic com si es projectés en una part dels cabells. La idea va sorgir de la colorista Roxie Jane Hunt, que va aconseguir l’efecte acolorit d’una manera aparentment senzilla.

Hunt, que s’especialitza en tons de cabells vius, ha explicat que l’aspecte del petit arc de Sant Martí s’inspira en els prismes fets per la llum del sol brillant a través d’un cristall. Per crear-lo, l’experta va enganxar aleatòriament seccions rectangulars al cabell de la clienta per tal de crear plantilles. Després va il·luminar aquestes àrees abans de tenyir-les. Hunt assegura que tot el procés li va dur una hora i mitja de feina.

Amb aquest nou procediment el cabell queda intacte en la seva major part, ja que només es tenyeix una petita secció per semblar un reflex de llum de colors. A més, permet transformar la cabellera sencera en un ventall multicolor o, simplement, centrar l’espectre de tonalitats d’acord amb els gustos de cadascú.

Pel que fa a la durada, és de sis setmanes, el mateix que qualsevol altre treball de tints.

 

Foto: http://uk.businessinsider.com
Redacció La Clau

Deixa un comentari