Publicat el 23/12/2018

L’informe «Pinterest 100: les millors tendències per a 2019» apunta quines són les tendències seleccionades partint de les imatges que els usuaris comparteixen en aquesta coneguda plataforma.

Els analistes d’aquesta xarxa social recapten informació dels pins o fotos que s’han pujat els últims dos anys i els classifiquen en 10 categories per crear el llistat de tendències emergents. Es comparen recerques normalitzades sobre cada tendència des del gener fins al setembre dels dos últims anys i amb els resultats es fan les prediccions.

Segons les tendències assenyalades per Pinterest per a aquest 2019, s’ha incrementat l’interès pels ingredients funcionals, l’alimentació basada en aliments vegetals, les dietes saludables, el coneixement més profund de la nutrició i les solucions de menjars que es preparen ràpidament.

Entre d’altres, els aspectes d’alimentació que destaca l’informe com a tendència són l’augment de receptes de bolets; el gingebre com a ingredient de valor per donar sabor a aigua i begudes no alcohòliques; les alternatives a la llet, entre les quals destaca la ‘llet de civada’; i que cada vegada més persones volen elaborar pa a casa, especialment elaborats amb massa mare.

Més tendències per a aquest nou any són les receptes baixes en carbohidrats i les receptes veganes i vegetarianes. També es valora el menjar ràpid en envasos d’alumini, que necessiti poca preparació però amb el requisit que sigui ric en valors nutritius.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari