Publicat el 27/02/2020

La Laura es pensa que la seva vulva i vagina no són normals…

Ella pateix dolor quan té relacions sexuals amb penetració, i les revisions ginecològiques li resulten desagradables i doloroses. El ginecòleg li ha dit que utilitzi lubricants, i tot i haver-ho fet continua patint molèsties.

La Laura, com la majoria de dones, mai no s’ha explorat i no sap com és la seva vulva. Així que el primer dia en la consulta de fisioteràpia li ensenyo allò que ella mai no ha investigat: els seus genitals.

Amb l’ajuda d’un mirallet li explico amb detall tot el que veu: els llavis externs i interns de la vulva, la caputxa i el gland del clítoris, el meat urinari, la vagina i l’anus.

La Laura té els ulls ben oberts quan li explico que la sensualitat i l’erotisme són importants en la relació de parella i que les relacions sexuals no han de ser doloroses.

Les dones obtenen plaer sexual amb l’estimulació directa del gland del clítoris i, igual que els homes, també tenen plaer quan els acaricien altres parts del cos. És important descobrir aquestes zones erògenes i compartir l’experiència amb la parella.

Li recomano a la Laura que parli amb la seva parella i que de moment les relacions sexuals siguin sense penetració, li regalo un mirall i la convido a descobrir- se una altra vegada en un lloc íntim, a casa seva.

 

Mònica Mallafré
Fisiosexòloga i especialista en uroginecologia.
@espaidonamaresme

Deixa un comentari