Publicat el 12/01/2017

El nostre ritme diari és excessivament accelerat. Ens despertem d’hora, ens dutxem ràpid, esmorzem de qualsevol manera, sortim corrents cap a la feina i, en acabat, tornem a córrer per poder arribar a tot. Immersos en aquest ritme vertiginós, no som conscients de la importància que té dedicar-nos temps per alliberar l’estrès, recuperar forces i mantenir l’equilibri en la nostra vida.
El primer que hem de fer si volem trobar aquest espai tan necessari és gestionar i racionalitzar del nostre temps revisant les nostres activitats diàries. Ens adonarem que només calen uns petits canvis en rutines com per exemple l’ús de xarxes socials per aconseguir més temps. També ens ajudarà saber delegar obligacions i responsabilitats i aprendre a dir no quan calgui.
Hem de ser conscients de la importància de prioritzar el nostre benestar per sobre de rutines innecessàries, hàbits que ens estressen o obligacions que no ens pertanyen. Així podrem invertir millor el nostre temps i trobar el moment més adient per prendre un cafè tranquil·lament, llegir, anar a la perruqueria o de botigues o fer classes de ioga.

Redacció La Clau

Deixa un comentari