Publicat el 30/05/2023

Idees per decorar amb tanques de jardí.

 

Aconseguir privadesa a la llar és molt important, per això disposem de persianes i cortines a l’interior, però a l’exterior també cal no estar exposat, sobretot, si vivim en una casa adossada o en una urbanització.

Les tanques de jardí són la solució més senzilla i els experts del món de la decoració tenen moltes idees per decorar amb elles i omplir-les d’encant:

Plantes i flors. Col·locar guies per a una planta enfiladissa és una bona manera d’adornar una tanca. També podem penjar-hi cistelles o testos amb flors.

Panells prefabricats. Una mà de pintura pot fer d’aquest tipus de tanca un element vistós i atractiu del jardí.

Malla d’ocultació. N’hi ha de molts tipus: canyís, bruc, vímet, bambú, bardissa… Segons vulguem una decoració més clàssica o més exòtica, triarem un model o un altre.

Panells enreixats. Tanquen el jardí de manera visualment atractiva, ja que no donen la sensació d’ofec pròpia de les tanques tancades. Es troben en una gran varietat de models.

De vímet. Donen un aspecte molt natural al jardí. Si les decorem amb garlandes amb llums, afegirem un toc encara més bohemi a l’ambient.

De fusta. Aquest tipus de tanques ofereixen la possibilitat de ser decorades de múltiples maneres. Per exemple, col·locant arbustos o petits avets per donar un aire més natural al jardí.

Enreixats ornamentals. Aporten molta elegància al jardí i, a més, els enganxalls que conformen els patrons permeten la ubicació d’enfiladisses i altres plantes.

Les tanques de jardí són la millor manera d’embellir i, alhora, garantir la privadesa. Per obtenir el millor en termes estètics i funcionals, recomanem consultar un bon professional perquè sospesi el tipus i estil que més bé s’adapti a casa nostra.

Redacció La Clau

Deixa un comentari