Idees per maquillar-nos aquestes festes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/12/2017

Aquest any s’han vist algunes tendències en maquillatge, tant a la catifa vermella com en les millors passarel·les, que poden servir-nos d’inspiració de cara a les celebracions nadalenques.

Daurat, com el cava.
Si vols aprofitar les festes per apostar per un look extremat, els maquillatges metal·litzats, amb molta brillantor, són la millor opció. Si a més es tracta de tons daurats, aconseguirem un toc d’elegància.

Per obtenir un resultat uniforme i refinat podem combinar el maquillatge daurat amb ombres d’ull en color or. En canvi, si el que volem és ressaltar el daurat de les parpelles haurem d’aplicar una base nude, coloret rosat i una mica de lluentor de llavis.

Vermell, tot un clàssic.
Aquest és un color que mai no passa de moda. És el color més festiu de la paleta i per Nadal encara més. Les tonalitats que van del bordeus al pruna potencien els looks més femenins. Els podem combinar amb un delineat que estilitzi l’ull per augmentar l’efecte seductor.

El vermell o el granat també són una bona opció, ja que són colors molt actuals i festius que queden molt bé amb el maquillatge d’ulls difuminat. No oblidis que aquest estil té també els ulls molt marcats amb la ratlla en negre i ressaltant les pestanyes moltíssim.

Smokey Eyes, un altre clàssic.
Si el que desitges destacar en el teu maquillatge nadalenc és la mirada, res millor que utilitzar ombres de colors vius i aplicar-les amb la tècnica de difuminat. El primer que has de fer és delinear els teus ulls en negre i, després, aplicar una ombra en el mateix to. La clau està a difuminar bé i fer servir la quantitat justa de producte.

Ombres i llavis a joc.
No tinguis por de fer servir ombres de tons vermellosos, ja que són tot un encert. Actrius, influencers i models s’han sumat darrerament a aquesta nova tendència. Si, a més, combines aquestes ombres amb un vermell de llavis en tonalitat bordeus, aconseguiràs un maquillatge perfecte per als teus esdeveniments i celebracions.

Ombres brillants.
Una bona tria per a un look ben nadalenc és maquillar l’ull lleugerament amb una ombra en platejat, daurat o gris brillant. Els colors metal·litzats en les parpelles són el millor aliat d’un Smokey Eyes atrevit i elegant alhora.

Utilitza il·luminador.
Aquest producte de maquillatge és el nostre gran aliat. Podem aplicar-lo abans o després de la base de maquillatge i permetrà que tinguis una lluentor especial, a més de fer que el maquillatge llueixi perfecte tota la nit. L’hem d’aplicar al centre del front, en l’arc de la cella, a l’exterior dels ulls i a la zona del lacrimal, sobre la part alta dels pòmuls, al nas i a la barbeta.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari